Realisasikan Impian RUMAH PERTAMA Anda Di Sini!

Jaminan Free Servive Consultation.

Miliki Rumah Impian Tanpa Yuran Guaman!

Nak Beli Rumah sendiri tapi tak ada duit nak bayar kos permohonan pembelian??

Jom Kami Bantu!

Di Sini ada Banyak Lokasi Untuk Anda Beli dengan Tawaran Menarik!

1️⃣ Free Consultant

Khidmat nasihat penuh dan semakan kelayakan diberikan secara Percuma kepada anda.

2️⃣Perumahan Baru

Perumahan yang ditawarkan adalah projek-projek Perumahan Baru yang dilengkapi 2 tahun warranty. Maka anda tidak perlu kos perbelanjaan yang tinggi untuk baik pulih rumah.

3️⃣Harga Mampu Milik

Harga yang ditawarkan sangat MAMPU MILIK, sekaligus dapat bantu anda LULUS pembiayaan dengan lebih mudah serta bulanan yang MURAH & BERBALOI.

4️⃣Pembiayaan Penuh

Kami komited untuk bantu anda dapatkan 100% pembiayaan supaya anda tidak terbeban dengan bayaran 10% Deposit.

5️⃣Free Yuran Guaman

Kebanyakan RUMAH yang ditawarkan ditanggung sepenuhnya yuran guaman untuk anda. Ini dapat bantu anda beli rumah dengan lebih mudah walaupun anda tiada simpanan untuk membayar kos pembelian.

6️⃣Mesra Pelanggan

Kami gembira untuk bantu anda supaya kami dapat merumahkan lebih ramai Rakyat Malaysia terutama golongan berpendapatan sederhana dan rendah.

“Jadikan Impian Miliki Rumah Pertama Anda Jadi Kenyataan!”

Untitled (1640 × 800 px) (1)

"Realisasikan Rumah Impian Anda Untuk Insan Tersayang Dengan Mudah."

FREE DEPOSIT & GUAMAN! FREE DEPOSIT &  GUAMAN! FREE DEPOSIT &  GUAMAN! FREE DEPOSIT & GUAMAN! FREE DEPOSIT & GUAMAN!

Insentif Istimewa untuk anda pada Bulan ini!

Jom Beli RUMAH Sambil MELABUR!

Kepada anda yang membuat permohonan pembelian mana-mana Projek PERUMAHAN BARU dalam laman web rasmi alwahidaismail.com, anda LAYAK menerima 1gram GOLD BAR selepas permohonan pembiayaan rumah anda DILULUSKAN dan telah menandatangani perjanjian SNP.

Tawaran sah hanya sehingga 30 November 2023 Sahaja!

6(19)
7(10)

Di sini ada Banyak Lokasi PERUMAHAN BARU untuk anda mohon dengan TAWARAN FREE DEPOSIT & FREE GUAMAN! FREE DEPOSIT & FREE GUAMAN! FREE DEPOSIT & FREE GUAMAN! FREE DEPOSIT & FREE GUAMAN! FREE DEPOSIT & FREE GUAMAN!

Klik pada lokasi pilihan anda untuk maklumat lanjut dan permohonan.

Sekiranya anda tak mahu lepaskan peluang untuk ketahui LOKASI-LOKASI baru yang mungkin akan dibuka nanti, tinggalkan nama dan emel untuk kami update anda.

Kami komited untuk bantu anda seperti mereka..

Pn Norhafiza
Kakitangan Awam

“Proses pembelian rumah dengan Pn Wahida sangat MUDAH, tiada banyak isu dan apabila saya ada masalah payslip di bahagian gaji bersih tapi pn wahida dapat bantu saya selesaikan.Saya sangat berpuas hati dan siap berkempen pada rakan-rakan sekolah.”

Pn Zatil Rakina
Manjung, Perak
"Terima kasih pn wahida banyak tlg & bantu kami dalam urusan jual beli rumah, terangkan banyak tntg loan, rumah, termasuk hibah. Hibah memang penting bagi kita yang ada banyak komitmen, hutang dan sebagai ketua keluarga yang menjadi pencari rezeki utama. Jika apa2 berlaku, HIBAH lah yang boleh bantu kita sebagai penggantian pendapatan."
En Shafiq
Klang, Selangor

“Sepanjang permohonan saya, banyak pertanyaan yang saya kemukakan kerana tidak faham tentang pembelian RUMAH PERTAMA, jadi respond yang diberikan cukup CEPAT dan PANTAS. Pukul berapa saya tanya pun, pasti saya dapat jawapan dengan BAIK. Semuanya BERJALAN LANCAR dan dokumen yang diperlukan pun tidak terlalu rumit dan susah.”​

gambar bersama Pelangan dan Partnership.

Hak milik kekal © alwahidaismail.com 2017

error: Content is protected !!