Siapa Alwahida Ismail?

Alwahida Ismail atau nama sebenarnya NOR ALWAHIDAH BINTI ISMAIL adalah graduan Diploma Perbankan Islam dan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan (kewangan) di Universiti Sains Malaysia (USM).

Beliau telah berkecimpung dalam industri hartanah sebagai Property Advisor sejak 2016 sehingga kini. Sebagai Property Advisor, beliau telah bantu lebih 5,000 orang untuk memiliki RUMAH PERTAMA samada kakitangan awam mahupun swasta.

Pengalaman beliau dalam industry hartanah sebagai Property Advisor telah menjadi batu lonjatan buat beliau untuk bina sebuah Syarikat milik beliau sendiri, iaitu AWP REALITY SDN BHD dengan tagline yang di bawa “Reality Your Home.”.

Syarikat beliau kini menjadi sebuah paltform untuk bantu Masyarakat Beli RUMAH PERTAMA DENGAN MUDAH tanpa bayaran deposit dan kos guaman ditanggung untuk projek-projek yang dibangunkan oleh pemaju terpilih. 

Oleh kerana usaha itu, maka Alhamdulillah syarikat beliau (AWP REALITY SDN BHD) berjaya mendapat anugerah UPRISING STAR dari pemaju terkemuka di Malaysia dan juga turut menerima anugerah SUPERTAR daripada Great Eastern Takaful Berhad.

Keraa beliau juga telah certified sebagai Perunding Kewangan dan Takaful di bawah Great Eastern Takaful Berhad untuk bantu pembeli-pembeli hartanah sediakan perlindungan yang cukup bagi melindungi rumah yang telah dibeli oleh pembeli-pembeli beliau dari risiko LELONG dan BEKU. 

PENCAPAIAN ALWAHIDA ISMAIL

Award & Achievement (Hartanah)

1.1  Top Sales Performer 2017 

1.2 Kenaikan Pangkat sebagai Project Manager

1.3  Penubuhan AWP REALITY SDN BHD
ahivement3
ahivement4

1.4 Uprising Star, Lagenda Properties Sdn Bhd

1.5 Fasilitator The Property Warior

Award & Achievement (Takaful)

2.1 Superstar Award

2.2 Top 3 Aspirant Leader

2.3 Top Producer

error: Content is protected !!